Učne lekcije
Please update your Flash Player to view content.
Učne lekcije

Razvojne lekcije Pedokinetike
z ustanoviteljico

Andrejo Semolič prof. šp. vzg., utemeljiteljico in ustanoviteljico Pedokinetike®, mednarodno certificiranega praktiktika Feldenkrais® metode

Učne lekcije v kontekstu Pedokinetike, so namenjene poglobljenemu razumevanju procesov nastanka nevromišične kontrole, kognitivnih procesov, razvoja osebnosti in preventivi v kontekstu nege in zdravja.

Ura učne lekcije, se vodi skozi doživeto spoznavanje in razlikovanje razvojnih dejstev.

KOMU SO LEKCIJE NAMENJENE?

-Posameznikom, ki jih podrobneje zanima razvoj človeka.

-Zavestnim staršem in starim staršem, vzgojiteljem in drugim profilom, ki v svojem primarnem delu vstopajo v stik z novorojenčki, dojenčki in malčki.

-Staršem, ki že obiskujete program in želite poglobiti razumevanje.

Datum in čas:
Vsak ČETRTEK ob 12:15

Cena:
za člane 25 eur
za zunanje 30 eur

za polletne in letne abonente brezplačno

ZAKAJ NA LEKCIJE?

Z lekcijami lahko nadgradite informiranost in uvidite smisel in razumevanje igre in ustvarjanje temeljev vzgojnih okvirjev v prvem letu življenja.


Lekcija izpostavi  razlikovanja načinov na katere lahko prepuščamo in dopuščamo, da se naravni vzvodi razvoja dogajajo v vsej svoji izvorni funkciji. Dnevno negovanje in pestovanje otroka je zato še prijetnejše z globokim občutkom povezanosti. Lekcija vas ne bo pustila ravnodušne.

Na uri lahko sodelujete z otrokom ali brez.Teme: prepričanja, kako učinkujejo vzorci starša na razvoj otroka, oblikovanje osebnosti, razvoj samostojnosti, kakšna sporočila posredujemo otroku, otrokova avtonomnost in samozavest, dovoljenja in prepovedi.

Smo del zgodbe razvoja številnih otrok, ki z nami rastejo vse od leta 2003. Različne oblike in skupine vadb dojenčkov so plod igrive vadbe in so zrastle do svoje prepoznavnosi na tej osnovi.


Prijave in informacije:
Mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
tel.: +386 41 684117