Vesela nosečka
Please update your Flash Player to view content.
Vesela nosečka

Za zdravo vitalno nosečnost.
Za nosečnico, ki je pripravljena, prisotna in v zavedanju naravnih sil v sebi.

Nosečnost je za vsako žensko dogodek, ki ga ni mogoče primerjati z ničemer drugim. To posebno stanje, ko v njej raste novo bitje, je nedvomno prelomnica v njenem življenju. V tem času se intenzivno posveča sebi in bitjecu, ki ga nosi. K mnogim dejavnostim, ki spremljajo to prečudovito obdobje, nedvomno sodi telesna vadba, pa ne le zaradi priprave na porod, temveč tudi zato, ker dobro zdravje vseh devet mesecev nosečnosti pozitivno deluje na razvijajoči se plod.

Vedno več žensk se zaveda pomena telesne vadbe tudi med nosečnostjo, zato vabimo nosečnice, da se nam pridružite na strokovno vodeno vadbo, ki jo vodi študentka pedokinetike, diplomirana fizioterapevtka in študnetka podiplomskega študija dietetike z bogatimi izkušnjami vadbe v nosečnosti.

Vadba je primerna za vsako zdravo nosečnico od 12. tedna nosečnosti dalje, pa vse do poroda. Z vadbo si izboljšujete vzdržljivost in moč mišic, zmanjšujete nosečniške težave, kot so zatekanje nog in rok, bolečin v križu in hrbtenici, ter predvsem pripomorete k boljšemu počutju.

KDAJ:  petek ob 8.30, Ulica bratov Babnik 10, Ljubljana - Dravlje

VODI: Iva Weingerl


POPORODNA VADBA

VODI: študentka pedokinetike Iva Weingerl, dipl. fiziot., podilp.štud. dietetike

Ob vpisu v program, nosečnica prejme darilni bon za obisk 1. učne lekcije pedokinetike


K vadbi lepo vabljene tudi mamice po porodu, saj je vadba priporočiljiva in prilagojena tudi vam.
Lahko pa se priključite poporodni vadbi med tem, ko je sočasno  z dojenčkom njegov očka na Igrivi vadbi - Program OČKA in JAZ.

Prijave in informacije:
Tel.: 041501300
Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Prijave za prvi obisk, ki je brezplačen,  so obvezne.