Kdo smo
Please update your Flash Player to view content.
Kdo smo

 

POSLOVNI PODATKI

Svetovanje na področju gibalnega razvoja, Andreja Semolič s.p., Nebčeva 42, 1291 Škofljica, ID št. za DDV: SI21728283 (smo zavezanci za DDV), Matična številka: 3276848

Poslovni račun za nakazila učnine rednih programov:

NLB d.d. TRR: SI56  0205 6025 6817 822, sklic: oo datum, namen: ime in priimek in dodeljen program

podatki za nakazila iz tujine: IBAN: SI56 020560256817822, SWIFT: LJBASI2X, Nova Ljubljanska banka

 

 

 

Ustanoviteljica in idejna utemeljiteljica Pedokinetike®:

Andreja Semolič, prof. šp. vzg, mednarodno certificiran praktik Feldenkrais® metode

e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

m: 041 684 117

Andreja Semolič je športna pedagoginja, ki  svoje raziskovanje telesa in duha kot neizbežne celote poglobljeno razvija na nadgrajevanju povezovanja  študija metode Feldenkrais® (diplomirala je na inštitutu na Dunaju) z najnovejšimi spoznanji in odkritji neurobiologije in psihodinamičnih procesov razvoja.

Skozi dolgoletno delo na področju gibalnega razvoja je svoja spoznanja in izkušnje integrirala v RFP (Razvojne Funkcionalne Prijeme) in jih inovativno utemeljuje v konceptu zgodnjega razvoja, ki  ga je patentirala pod imenom Pedokinetika®.
V svojem centru seznanja s pomenom stika in dotika v zgodnjem razvoju dojenčka,  odpira poti zavestnega starševstva, spremlja nosečnice v usmerjen pogled na prvih 6 tednov po porodu, izvaja GrowingSmart programe Pedokinetike® od rojstva do 4 leta,  vodi izobraževanje za bodoče Pedokinetike® in izvaja lekcije ATM® (Awarenes Through the Movement) in lekcije  FI® (Functional Integration) po metodi Feldenkrais®.

Ustanoviteljica s svojimi nasledniki informira o naravni poti razvoja in logičnih povezavah na temelju naravnih zakonov, ki so gonilo razvoja in oblikovanja osebnostnih struktur samoaktiviranja in samoregulacije v odnosu do povezovanja z okoljem, v katerega smo vpeti.

KRAJŠI KRONOLOŠKI POTEK INTEGRACIJE V PEDOKINETIKO

strokovni razvoj:

1993-1999 Izkustveno raziskovanje profesionalnega treninga reorganizacije mišične mase. Povezovanje izkušenj v oblikovanje profesionalnega programa reorganizacije sloga življenja odraslih. Intenzivno profesionalno delo na razvoju in vzpostavljanju zdravega sloga življenja, kot osebni trener v Sloveniji in tujini.

2000-2003 prehod iz odrasle populacije na mlajšo populacijo in povezovanje vseh spoznanj, z uvidom v razvoj od 0 naprej.

2003 spontano oblikovanje Igrive vadbe za dojenčke.

2004 predstavitev Igrive vadbe za dojenčke na kongresu Športne rekreacije.

2004/05 avtorski projekt Zdravo gibanje, v sodelovanju z Vzajemno - idejno zasnuje in strokovno oblikuje 4 cikle, v 4 DVD-je: Zdravo gibanje (vadba v nosečnosti, vadba dojenčka, družinska vadba, vadba za zdravo življenje).

2005 raziskovanje povezav telesa in mišljenja skozi jogo, na izobraževanju - suryašakti yoga učitelj.

2006-2007 raziskovanje razvoja dojenčka in preverjanje Igrive vadbe. Poglobljen razvoj skozi procese psihodinamike, ki je v procesu.

2008 Igriva vadba za dojenčka dobi podobo z izdano knjigo: Igriva vadba dojenčka - spodbuja uspešen gibalni razvoj. Pričetek študija Feldenkrais metode na Dunaju.

2010 vsa lastna spoznanja razvoja in reorganizacije mišične mase, gibanja, različnih študij in izkustvene prakse, sistematično oblikuje v razvojni koncept Pedokinetika, ki tega leta postane mednarodno patentirana in priznana. Vzpostavi se študijski program Pedokinetike.

2012 diplomira na Inštitutu za Feldelnkrais na Dunaju.

2013 načrtno oblikuje ekipo pedokinetike in širitev po Sloveniji in tujini.

2014 sodelovanje na strokovnih mednarodnih konferencah in kongresih. 8.konferenca: Otrok v Gibanju"Kineziologija", mednarodni kongres EDUvision "Vizija in izziv učenja prihodnjih generacij"

poslovni razvoj:

2015/16

Predstavitev na  otroškem Bazarju

Izvedba serij video klipov o razvojnih lekcijah

Predstavitev v rednih rubrikah Stik skozi dotik TV programa Moj dan

Projekt sodelovanja preventiva v medicini

Predavanja in sodelovanje z  Montessori Inštitutom

 

 

 

V ekipo  vabimo in iščemo posameznike, ki s svojo dodano vednostjo v strokah razvoja in medicine, pokažejo samoiniciativno in ustvarjalno željo po sodelovanju in izpopolnjevanju skozi koncept pedokinetike. So želnji učenja, spreminjanja in začutijo, da s pedokinetiko lahko izražajo svoje življensko poslanstvo.

 

ekipa  Zdravo gibanje

utemeljiteljica razvojnega koncepta pedokinetika

Andreja Semolič, prof.šp.vzg, certif. Feldenkrais praktik

Vodja SmartGrownUps

Mag.Ana Bešter, psihoterapevtka

Koordinatorka  MalaMali in Mamica

Iva Weingerl, dipl.fiziot.