Delavnice Feldenkrais metode® v organizaciji Pedokinetike
Please update your Flash Player to view content.
Delavnice Feldenkrais metode® v organizaciji Pedokinetike

Aktualna delavnica:

Donna Ray - 7.- 8.3.2015, Ljubljana 

tema: Samoregulacija po metodi Feldenkrais glede na čustvene izkušnje iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti

cena:  plačilo do vključno  28.2.  250,00 eur 

          plačilo v marcu 300,00 eur

prijave na:  informacije in prijava na;

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

ali direktno na prijavnico  http://pedokinetika.com/

o delavnici:

Možgani so živ sistem, ki je odprt in dinamičen. Odprt, prožen, dinamičen sistem, ki daje možnost za harmonično integracijo svojih delov, medtem ko se v primeru stresa ali travme zdi, da razpade ali postane kaotičen. Metoda Feldenkrais zdravi posttravmatski stres s pomočjo integracije. Osvobodi nas togosti, kaosa in strahu, ki ga povzročita stres in travma. Integracija se vzpostavi, ko vsi deli možganov/živčnega sistema, telesa in uma sodelujejo v harmoniji.

Upanje, zmožnost ter povezava z nami samimi in drugimi je obnovljena. Zlahka se od srca nasmejimo, počutimo se polni energije in občutimo prožnost v svojih glavah, v svojih čustvih in v svojih telesih. Brez težav zadihamo, se obnašamo spontano in se počutimo povezane z našo skupnostjo. Opomoremo si, postanemo uravnoteženi, celoviti in občutimo kipenje od zdravja. Obujanje sposobnosti odzivanja v sedanjem trenutku ustvari osebno in socialno ugodje.

o Donni Ray:

DONNA RAY, M.A., M.F.T., je mednarodno priznana učiteljica/trenerka in izobraževalna direktorica metode Feldenkrais, psihoterapevtka in predstavnica medosebne nevrobiologije, ki na podlagi 30-letne prakse svoja znanja in izkušnje deli z izjemno vitalnostjo in širokim vpogledom.

Donna Ray ima magisterij iz psihologije in je licencirana zakonska, družinska in otroška svetovalka. Je direktorica Feldenkrais inštituta v južni Kaliforniji in članica Inštituta Mindsight Dana Siegla v Los Angelesu, kjer preučuje medosebno nevrobiologijo. Donno je Kalifornijska izpitna komisija behavioristične znanosti potrdila kot hipnoterapevtko, specializirano za Eriksonovo hipnoterapijo. Končala je tudi enoletno pripravništvo v umetnostni terapiji in je študirala ekspresivno umetnost.

Zadnjih 28 let Donna aktivno deluje v Kaliforniji, zadnje čase pa aktivno predaja svoje znanje in izkušnje tudi v Evropi ter je izobraževalna direktorica prihajajočega mednarodnega učnega programa »Feldenkrais International Training Program Wien 2015« na Dunaju.

Sodelovala je z ustvarjalnimi in nadarjenimi ljudmi na najvišji ravni, vključno s profesionalnimi športniki, pevci, z glasbeniki in igralci. Ljudem vseh starosti, ki se zdravijo od nesreč in bolezni ter duševne stiske in depresije, njen edinstven pristop zelo koristi.

Donni njena pisana podlaga znanj psihologije, hipnoterapije, plesa, borilnih veščin in ekspresivne umetnosti omogoča delo s posamezniki, pari, družinami in skupinami v najrazličnejših okoljih. Z največjim veseljem opazuje ljudi, kako se učijo bolj zdravih načinov življenja, ki jim lahko življenja spremenijo na bolje.

zakaj na delavnico:

Udeležencem ta seminar ne bo pomagal zgolj pri osebni rasti temveč tudi v poklicni. Z učenjem tega, kako biti močno prisoten, kako slišati, videti, občutiti, začutiti in komunicirati, je omogočen najboljši terapevtski izid.

 jezik: angleški (s tolmačenjem v slovenski jezik, če bo potrebno).


Pretekle delavnice:

Jerry Karzen - 28.6. in 29.6.2014, Ljubljana

Pomen drže in hoje za dobro počutje (Postural and walking considerations in relation to issues of well being)

Jeremy Krauss - 11.6. in 12.6.2011, Ljubljana

 Feldenkrais pristop do motenj v razvoju (Feldenkrais approach towards the developmental issues)

 O rednih delavnicah po Sloveniji Feldenkrais metode preberete na www.feldenkrais.si